6 Mayıs 2022 Cuma

Team Bulldog: Off-duty Investigation (Dizi Tanıtım ve Yorum)

(12 bölüm)

Bloğu boş bırakmayayım dedim ve dizi tanıtımı ile geldim. Kızımız; suçlular ve yolsuzluklar ile ilgili bir programın yönetmeni. Bu uğurda canını tehlikeye atıp diri diri gömülme ihtimalini bile göze alabilecek kadar gözü kara. Lüks araçları olan kadınların arabaları ile ortadan kayboldukları bir vakayı araştırıp görüntü almaya çalışırken ölümden kıl payı kurtuluyor. O sırada suç mahallini basan çılgın ve gözü kara polis abimiz ise sağlam dövüşçü. Ekipteki arkadaşlarına haber vermeden olay mahalline dalmak gibi tuhaf huyları olan abimizin ise arkası sağlam. Çünkü büyük arbedenin çıkacağı durumlarda, suç dünyasından elini eteğini çekmiş Demir Yumruk lakaplı eski bir mafya patronunu da yanında götürüyor. Olay yerine polis gelince kızımızın program için hazırladıkları basına sızıyor tabii. 

Programı yayından kaldırılma tehlikesi ile karşı karşıyayken hazırladığı bölümün basına sızması sebebiyle polis abimize öfkeleniyor ablamız. İkilimiz, suçluların peşinde koşarken olur olmadık yerlerde karşılaşmaya devam ediyor. Bir de kızımıza yardım eden eski bir profilci ve ölüleri cenazeler için hazırlayan morg görevlisi var. Bir zamanlar polis olan profil uzmanın geçmişindeki acı büyük. Geçmişte yaşanan bir olay sebebiyle profilcimizin mesleğine ve meslektaşlarına olan inancı yıkılmış ve polisliği bırakmış. Ölülerle haşır neşir olan abimizin de bir hikayesi var elbet. Kızımız ise sık sık profilci abimize uğrayıp kovaladığı suçlular konusunda yardım istiyor.

Karakterlerin hepsi birbirinden tuhaf ve komik. Kızımız hırslı ve gözü pek. Polis abimiz ise yüzsüzlüğü, gevezeliği ve inadıyla suçluların peşini bırakmayan cinsten. 'Demir Yumruk' lakaplı astımı olan eski bir mafyamız, dövüş konusunda inanılmaz yeteneksiz ve korkak bir profilcimiz ve yetenekli bir doktor olmasına rağmen ölüleri cenazeye hazırlayan bir levazımatçımız var. Peşlerinden koştukları suçlular ve işlenen suçlar korkunç ama ekip bir şekilde olayları çözüyor. Bu absürt grup öyle tuhaf ki on iki bölüm yetmedi. :) İkinci sezonunu da çekmeliler mutlaka.

(Kızımız)
(Adli Tıp ve Profil uzmanı)
(Polis abimiz)
(Eski mafya)

6 yorum:

  1. Kız çok sempatik görünüyor, bu tarz dizileri severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızımız dişli ve güçlü bir karakter. Dizideki her karakterin absürt bir tarafı var. Komikler. :)

      Sil
  2. yaniii komikli ve güldürüyor o zamansa :) demir yumruk da komik belli :) pekii bunu da alayım listeye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olaylar ve araştırdıkları suçlar çok ciddi. Ama karakterler çok komik. :)

      Sil
  3. bcp nisan için fighting e söledim eksikleri, saklı cennetim, bonheur, duygu emanet, deep diyee :) unuttuğum varsa sen de sölesene ona :)

    YanıtlaSil

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...