8 Ocak 2022 Cumartesi

Turner and Hooch ve Maid (Dizi Tanıtım ve Yorum)

 
Acemi bir polis olan Turner, vefat eden babasının vasiyetiyle; büyük ve bol salyalı bir köpek olan Hooch un yanında kalmasına izin verir. Lakin çocukluğundan beri hayvanların içinde büyümesine rağmen bu salya yumağını nasıl zapt edeceğini bilemez. Bu konuda polis köpeklerinin eğitimine yardımcı olan birinden yardım almaya başlayacak ve her bölüm Hooch hakkında bilmediği şeylerin farkına varacak. Her bölüm Hooch, Turner a çalıştığı davalarda  yardımcı olacak. En önemlisi ise kız kardeşi ile birlikte babasının ölmeden önceki son davası hakkında araştırmalar yapıp, büyük bir davanın peşinden koşacaklar. Birbirinden tuhaf iş arkadaşlarıyla bezeli olan dizimiz daha çok komedi üzerine yoğunlaşıyor. Eğlenceliydi.

Maid

Alex bir gece, zorbalığa ve istismara uğradığı ilişkisinden kurtulmak için minik kızını da alarak kaçar. Kızının velayetini alabilmek ve etrafındaki zehirli karakterlerden onu uzaklaştırabilmek için ev temizliğine gitmeye başlar. Çocuğu için her şeyi yapmaya gönüllü genç bir annenin çabalarını, her ne kadar elinden geleni yapıyor olsa da bazen işlerin inatla yolunda gitmeyişini ve kadın dayanışmasının güzel örneklerini görüyoruz. İçi boş konularıyla onca dizinin yanında bu dizi gerçekten iyi. İçinde bir kaç yetişkin içerik mevcut. Onun dışında dizi kaliteli ve güzel. Özellikle Alex in ev temizliğine gittiği yerleri hikayeleştirerek yazdıkları çok komikti. Final sahnesini ve yazdıklarını ayrıyeten çok beğendim. :)

13 yorum:

  1. Köpek tatlıymış, Maid fena değil bu arada bence de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maid konu olarak gerçekçi ve sağlamdı. :)

      Sil
  2. Dediğin gibi çerezlik bir dizi. Çok sağlam bir merkezi yok. Ama kafa dağıtmak için fena değil. Maid çok daha sağlam ve gerçekçi bir konuya sahip. :)

    YanıtlaSil
  3. İlki çok eğlenceli gibi ama bana çok hitap etmedi. İkinciyi herkes övüyor, izler miyim bilmiyorum. İzlemek istediğim çok şey var. Tanıtımlar için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman yetmiyor. :) Liste sürekli uzuyor. :)

      Sil
  4. maid, çok iyiydi yaa, yılın en iyilerinden bencesi, lupin ile birlikte :) ya turner hooch dizisi de mi varmış, filmini izledim nette komiktiii :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaşım için teşekkürler. Sevgili blog arkadaşım, öğrenci kardeşlerimize ve velilerimize yönelik pratik tavsiyeler barındıran yeni bloğum; https://saymuallim.blogspot.com/ a ziyaret ve değerlendirmeler için beklerim. Ayrıca takibe almayı da unutmamanız dileği ile, Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok faydalı olduğuna eminim. Şimdiden başarılar diliyorum. :)

      Sil
  6. Turner and Hooch tam benlik bir yapım. Hemen listeme aldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağlam bir konuya sahip olmasa da zaman geçirmek ve kafa dağıtmak için ideal. 😊

      Sil
  7. Turner and Hooch oldukça eğlenceli duruyor merak ettim👀

    YanıtlaSil

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...