10 Eylül 2024 Salı

BCP Ağustos - Kung Fu Panda 4 (Animasyon)

BCP (Blogları Canlandırma Projesi) kapsamında dördüncü yılımızda da etkinliğimize devam ediyoruz. Etkinlik için her ay bir tema belirliyoruz ve o temaya uygun film-dizi-kitap üçlüsünden en az birini izliyor-okuyoruz. Ay sonunda yorumlarımızı yayınlayıp, birbirimizin bloglarını ziyaret ederek trafiği ve aktifliği arttırmayı planlıyoruz. Detaylı bilgi ve etkinlik kuralları için tıklayın. Katılmak isterseniz de yorumlarda belirtin. :) Ağustos ayının teması; Yapay Zeka/Eğitim/Hayvan Hakları/Romantizm/Hukuk/Tıp.

Ejderha Savaşçı olan Po, artık görevini devredeceği bir varis seçmek zorunda. Ama Ejderha Savaşçı unvanını bırakmaya pek gönlü yok. Pek çok aday olsa da seçim yapmayı sürekli erteleyip ustasını deli etmeye devam ediyor. Bu sırada karşılaştığı hırsız bir tilki ve geri dönmesi imkansız olan bir düşmanın tekrar ortaya çıktığı haberleri ortalığı karıştırıyor.

 Asıl düşmanın kılık değiştirebilen bukalemun olduğu ve niyetinin pek iyi olmadığını kısa sürede öğreniyor. Hırsızlık yaparken yakaladığı tilki ile yollara düşüp bu yeni düşmana ulaşmaya çalışacak. Hiç bilmediği denizlerde dolaşıp görmediği şehirlere düşecek yolu.

 Yaşadığı ihanet onu şaşırtsa da hatalarından dönmeyi ve ne kadar güçlü olursa olsun düşmanın karşısına çıkmayı biliyor. Bakalım bu yolculuk onu Ejderha Savaşçı varisi olarak seçebileceği kişilerle karşılaştıracak mı?

Diyalogları ve karakterleriyle yine eğlenceli bir filmdi. Ben izlerken çok eğlendim. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...