3 Ağustos 2015 Pazartesi

Sahaf Çılgınlığı...






 Geçen ay kitaplığımı elden geçirip gereksiz gördüğüm kitapları sahafa yollamak için ayırdım. Bayram öncesi sıkı bir sahaf alışverişi yaptım. Daha doğrusu o alışverişi kardeşim yaptı. Ben meşgul olduğum için eline bir liste tutuşturup, gözden çıkardığım kitapları da sırtına yükleyip yolladım sahafa. Sağolsun güzel bir alışveriş yapıp geldi.İşte o listedeki bazı kitaplar ve bazı yazarlar.


Harry Potter serisi benim defalarca tekrar ve tekrar ve tekrar okuduğum bir seri. Yazarın diline uslubuna ve hayal dünyasına hayranım. Daha ilk kitabın ilk sahnesinde gördüğümüz (sonrasında Dumbledore un kendi icadı olduğunu öğrendiğimiz) püfürün son kitapta önemli bir obje olarak tekrar karşımıza çıkarılması müthiş bir kurguya sahip olduğunun sadece küçük bir kanıtı. Her neyse kitaplar elimin altında bulunsun istediğim için seriyi almaya başladım. Elimde 2-3-4-6.kitap var.Hepsi ikinci el ama gayet iyi durumdalar.İlk fırsatta tekrar okumayı düşünüyorum.




 


Stephen King sevdiğim bir yazar.Daha önce Cep, Ruhlar Dükkanı ve Yeşil Yol kitaplarını okumuştum. Ruhlar Dükkanı beni dehşete düşürmüştü yinede kitabı elimden bırakamamıştım.Bunlarıda gerçekten merak ediyorum.İkiside ikinci el.






Mart Menekşeleri
Böğütlen Kışı
Elveda Haziran

 Sarah Jıo nun daha önce hiçbir kitabını okumadım ama bir çok kişiden hakkında övgüler duyduğum bir yazar.Listeye yazarın adını yazmıştım.Kardeşim sağolsun bunları kapıp gelmiş.Kitap kapaklarını sevdim.Sanırım bunlar sıfır. Emin değilim dikkatli kullanılmış ikinci el de olabilir.




 
 Marslı yı özellikle istedim.Hem erkek kardeşime hediye etmek için,hemde elimde okumak için. Daha öncesinde pdf olarak okumaya başlamıştım ama sürekli birşeyler girdi araya okuyamadım bir türlü. Şimdi iki erkek kardeşim ve ben kimin okuyacağına karar vermeye çalışıyoruz. Hepimiz bir fırsatını bulup kitaba başlamışız.Ortalık karıştı biraz.Neyseki benim okuyacağım tonla kitap var. Aradan çekildim. :) Tabiki sıfır.






 

Kızıl Tepe listemde vardı. Trendeki Kız ı yazmışmıydım hatırlamıyorum. Ama bir kaç yayınevi eklemiştim listeye. Tabiki İthaki ve Dexte bu listedeydi. Sanırım Avcının İntikamı ve Trendeki Kızı sahaftakiler önermiş. Görünce çok sevindim :) Kızıl Tepe sıfır olabilir ama diğer ikisi ikinci el.





 


 Aynı Yıldızın Altında yı geçen sene okuyup bayılmıştım.Kitaplığımda olmasını istediğim için listeye eklemiştim.İkinci el ama ciltli olduğu için dış kapağındaki ufak bir yırtık haricinde pek bir hasarı yok. :)











Bu kitabı çok sevdiğim bi arkadaşım önermişti.Arka kapak yazısını okuyunca bayıldım.En kısa sürede okumak istiyorum.


Hobbit istediğim bir kitaptı.Daha önce okumaya başlamıştım. Artık bu kitaptan devam ederim inş.












Tess Gerritsen ın da çok sevdiğim bir yazar. Listeye adını eklemiştim. Diğer ikisini sahaf önermiş. 

İşte böyle süper bi alışverişti.(Bizzat ben yapmamış olsamda) Kitaplar hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...