12 Ağustos 2015 Çarşamba

Sahaf Çılgınlığı Yetmedi, Birde Kitapyurdunu Yağmaladım.






Sahaf Alışverişinin üzerinden 15-20 gün geçmeden ben birde kitapyurdundan güzel bir alışveriş yaptım.Uzun süredir almak istedğim kitaplar alışveriş sepetimde bekliyordu.Bir arkadaşımda bir kaç kitap siparişi vermek istedi. İkimiz birlikte bi alışveriş yapmış olduk.




Kızıl Yükselişi merakla bekliyordum.Çünkü distopya türünde adını unutturmayacak bir kitap olduğunu bir çok kişiden duydum.Hatta şuan Kızıl Yükselişi okuyorum.Henüz başlardayım ama Darrow çok sağlam bir karakter olacak gibi.


 




Çürük ve Harabe zombi temalı kitapların bir tık üzerinde bir kitap.Henüz okumadım ama okuyanlar çok beğenmiş.


 


Anna serisi bir hayaletle ilgili.Şimdi düşünüyorumda daha önce hayaletlerle ilgili bir kitap okumadım sanırım. Hayaletlerle ilgili başka kitap var mı bilmiyorum. Eğer varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim.




 


Kayıp Prensin konusu çok hoşuma gitti. Daha küçükken öldüğü düşünülen  prensin yerine geçmesi için eğitilen üç çocuk... İçlerinden birinin sahip olduğu sır... (Bence kesin kayıp prens odur.Ama yinede merakla okuma sırasının gelmesini bekliyorum.) Kayıp Prens in kapak yazısı neredeyse silinmiş olarak geldi.Siteye haber verdim bakalım ne yapacaklar.



 

Efsane serisi hakkında pek bir şey söylememe gerek yok. Kutulu olması ayrı bir hoş.Kutulu olan Labirent Serisi ve Açlık Oyunları Serisinin yanına çok yakıştı bence.Okumak için sabırsızlanıyorum.



 




Son olarak Sonsuz Deniz i aldım.5.Dalganın devam kitabı olduğu için  bu kitabı sona saklıyorum.Çünkü okumadan önce ilk kitabı tekrar bi gözden geçirmem gerek. Okuyalı bir seneden fazla oldu ve 5.Dalgayı çook sevmiştim.Umarım bu devam kitabı hayal kırıklığına uğratmaz.



 
 Bunları arkadaşım aldı kendisi için.Türk yazarları okumuyorum pek ama Sen i okudum fena değildi.Çerezlik bir kitap.Güzeldi aslında da, ama bi yerde kitap devam etmesine rağmen olaylar öyle gelişti ki, final hissi uyandırdı.Dolayısıyla kitabın devamını okumak bana fazlalıkmış gibi geldi.Fazlalık değilderahatsız etti diyeyim. Aslında çözülmesi gereken meseleler var ama olaylar sizi finalmış gibi hissettiriyo.Sonrası çok çabuk ilerledi zaten.Yinede fena değildi.



İşte benden bu kadaaarrr.
Bu kitaplar hakkındki düşüncelerini yorum olarak bırakırsanız sevinirim.



2 yorum:

  1. Cidden yagmalamissin harika kitaplar güzel günlerde oku

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım. Bu sene ne oldu bana bilmiyorum. Tüm paramı kitaplara yatırıyorum. :)

      Sil

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...