18 Ocak 2014 Cumartesi

Kitap Alışverişleri




Hak-mar alışverişi ile geldim bu kez.Geçen haftadan beri, bu hafta gelecek kitapları sabırsızlıkla bekliyordum. :) Sonunda bu gün gittim ve beş kitap aldım.Aldıklarımdan biri de üstteki kitap.New York Times Best Seller yazısını görünce hemen aldım.
(yaklaşık bir ay önce aldığım birkaç kitabın üzerinde NewYork Bestseller yazması münasebeti ile aldığım kitapların NewYork TimesBestseller in çakması olduğunu sonradan farkettim.Kitapları  henüz okumadım ama umarım güzeldirler :S )
Sonrasında (yani az önce) diğer marketleri dolaşıp, farklı kitap varmı diye göz attım ve iki kitap daha aldım.

Ahhh! Ben ve Kitap Aşkım....














4 yorum:

  1. Kız nasıl çakma oluyo,kitaplara da mı bulaşmışlar?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çakma dediğim NewYork Times Bestseller listesine girmiş kaliteli kitapları gözü kapalı alıyor(um) herkes. Bunlarda NewYork Bestseller yazmışlar üstüne (Times yazmıyo yani :) )

      Sil
  2. çok güzel kitaplar olabiliyor ben hasta olduğum için hiçbiryere uğrayamıyorum bnde miniklere hediye etmek için 101 den masal kitaplar aldım.okullara kendimce yardım etmeye karar verdim bu sene inş. Nasipse daha da devam edeceğim çok paralar değil ufak şeyler ama her kırtasiye malzemesi görünce doğudaki olmayan okuyamayan zorluk çeken çcuklar geliyor aklıma alıyorum yollarım onlara diye.sana da duyurmuş olayım gerçi bilgi de var bir kalem bir silgi yazarsan çıkar

    YanıtlaSil
  3. Harika bir fikir bende bir göz atayım.Bu arada geçmiş olsun

    YanıtlaSil

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...