23 Haziran 2018 Cumartesi

Kitap Alışverişi (Mayıs)










Happy birthday to youu okurix!!! Bloğum (nisan sonundan itibaren) artık 5 yaşında! 


Kendime verdiğim sözü tuttum ve ocak ayının başından mayısa kadar kitap alışverişi yapmadım. Mayısta ise çoğunlukla Pegasus indirimlerinden dolayı uzun süredir istediğim kitapları aldım. Öncelik olarak Oasis ve Genesis kitaplarını göstereyim.(üstte gördüğünüz gibi.) Gerçi Oasis kitabı yeni bir kapakla tekrar basıldı ama bence bu kapakta idare eder. Açık konuşalım artemis yayınlarının bir dönem boyunca 3. sınıf ilkokul öğrencisine photoshop ile yaptırdıklarını düşündüğüm o karanlık döneme ait kitap kapaklarının yanında çok iyi. (Bu konuda kendimi ikna çabaları bu kadar yeter:) )


Pegasus setlerine gelecek olursak, Genç elitler serisini aldım. Efsane serisi uzun süredir elimde olmasına rağmen hala okumamış bulunup, Marie Lu ile Warcross kitabı ile tanıştım.İkinci kitabı Wildcard eylülde çıkacakmış sanırım. Önce Efsane yi mi okuyayım, Genç Elitlerden mi başlayayım bilemiyorum.Kitaplığımda uzun süredir sızlanmadan bekledikleri için hürmeten Efsane serisiyle başlarım muhtemelen. :)




Test serisi de uzuzn süredir merak ettiğim bir seri. Ahhhh seri okumayı özledimm.




Warcross etkisiyle bir de Oyun Ustası serisine el attım. James Dashner bildiğimiz üzere Labirent Serisinin yazarı. Labirentin son kitabının finali yüzünden adamın arkasından bir hayli saydırmıştım. Umarım aynı hayal kırıklığını tekrar okurlarına yaşatmaz.


Bu da bonus. Blog güncellemeyi özlemişim resmen. :) Siz neler yapıyorsunuz?

2 yorum:

  1. Hayat oyunu serisini ben de almayı düşünüyorum bir ara, güzeldir umarım. İyi okumalar.

    YanıtlaSil

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...