1 Mart 2014 Cumartesi

(Hush Hush #2) Çığlık - Becca Fitzpatrick




Patch artık bir koruyucu melek.Koruduğu kişi ise Nora'dan başkası değil.Nora'nın fedakarlığı sayesinde bu göreve getirilen Patch için işler yeni yeni karışmaya başladı. Nora Patchla olmaktan mutlu ama aynı şey annesi için söylenemez.Nora'nın çocukluk arkadaşı Scott'ın kasabaya geri dönmesi,Nora'nın annesi için biçilmiş kaftan.Ancak Scott'ın da sütten çıkmış ak kaşık olmadığı kısa sürede ortaya çıkar.Sorunlar bununlada sınırlı değil.Scott bir Nefil.

Nora'nın Patchla arası bozulur çünkü Patch sürekli Noranın en çok nefret ettiği kişinin etrafında dolanıyordur.Bu işleri iyice çığırından çıkarır.Nora kıskançlık ve öfkeyle Scott'ı hayatına daha çok dahil eder.Bu sırada ölen babasının hayaletiyle uğraşmak zorunda kalan Nora, babasının katili olduğunu öğrendiği Kara El'i aramaya başlar.Her defasında ölümün ucundan dönen Nora ne Patch, ne de ailesi ile ilgili gerçeklerden mahrum olduğunu öğrendiğinden tamamen yıkılır.


İlk kitaba göre daha sürükleyiciydi bana göre. İkilimizin sürekli çekişmesi hoştu, her nekadar Nora'nın kıskançlık krizleri okuyucuyu yorsada bir hayli gerçekçiydi. Bu kitapta beklenmedik süprizler sizleri bekliyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarlamak gerçek bir şeydir; açığa vurulmuş düşler denenmiş demektir.
(İnci - John Steinbeck)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...